Uusiksi aluejohtajiksi Jani Harjula ja Atso Kangas-Hynnilä

R4 on nimittänyt alkusyksystä kaksi uutta aluejohtajaa. Helsingin-toimistolla aloitti Atso Kangas-Hynnilä, joka siirtyy R4:lle Temotek palveluiden ja Temotek Oy aluejohtajan tehtävistä. Atson vastuualueena ovat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen liiketoiminnan kehittäminen ja asiakkaiden palvelu kaikissa korjausurakoitin liittyvissä asioissa.

"R4:llä on hyvä yhteishenki ja työkulttuuriin panostetaan. Lisäksi käynnissä on paljon mielenkiintoisia projekteja. Odotankin kovasti työskentelyä  asiakkaiden kanssa sekä yhteistyötä kollegoideni kanssa", Kangas-Hynnilä sanoo.

Pirkanmaalla tehtävään puolestaan nimitettiin Jani Harjula, joka on toiminut R4:n leivissä jo runsaan vuoden verran työpäällikön roolissa. Hänen asemapaikkansa on jatkossakin R4:n Tampereen toimipiste, jossa hänen tehtävänsä on liiketoiminnan kehittäminen ja asiakkaiden palvelu kaikissa korjausurakoinnin asioissa.

"Tahdon kiittää toimitusjohtajaa ja hallitusta saamastani luottamuksesta. R4:lla on Pirkanmaalla huikea tiimi, joiden kanssa on ilo työskennellä. Kaiken keskiössä on nyt ja jatkossakin toteuttaa asiakkaille ja käyttäjille terveellisiä, turvallisia ja toimivia tiloja", Harjula sanoo.

R4:n koko poppoo onnittelee molempia lämpimästi uusien tehtävien johdosta – tervetuloa vanhat ja uudet työkaverit!

 

atso_kangas-hynnilä2-1 _SAM5935
Atso Kangas-Hynnilä Jani Harjula
Takaisin

Lue lisää aiheesta

Rakennusala työpaikkana, osa 4: Kun liha liikkuu, raha liikkuu

Mietittiin yksi päivä, mikä saisi työntekijät tykkäämään meillä töissä olemisesta vieläkin enemmän....

Kyllä se kuuluisa ”joku” tekee – rakennusprojektien vastuunjako

Kun nimet on paperissa ja urakkamuoto tiedossa, niin kaikille rakennusprojektin osapuolille on...